Wasserij droogkuis Heffen?

In de provincie Antwerpen wordt je was opgehaald aan huis door Extra. Of je kan je was naar onze vestiging in Blaasveld (Kasteelstraat 36, 2830 Blaasveld) brengen. Zoek dus niet langer naar een wasserij/droogkuis in Heffen, maar laat je was thuis ophalen door Wasserij Droogkuis Extra. 

Wasserij droogkuis Extra verzorgt sinds 1958 als uw lokaal was- en droogkuisbedrijf met oog voor detail al uw kwalitatieve textiel reiniging.

Was en droogkuis ophalen

Wij komen uw wasgoed ophalen en afleveren aan huis volgens afspraak. Dit zowel voor professionelen als particulieren. 

Hersteldienst met zorg en precisie voor retouches en stoppage. Vanavond doet u wat anders dan de strijk! Jazeker! Je kan op onze site – via de homepage – je postcode invullen en kijken of we bij jou in de buurt komen. Onze chauffeurs rijden rond in de ruit Brussel – Bonheiden – Zemst – Antwerpen. Ook ten zuiden van Brussel halen we op in Beersel en Ukkel.

Wassen met oog voor kwaliteit en milieu

Kwaliteit is voor Extra zeer belangrijk. Door steeds te blijven innoveren in techniek en innovatie profiteert u optimaal van onze wasserij en droogkuis diensten. De investeringen in onze wasserij betekenen properder wasgoed en minder slijtage aan de spullen die u aan ons toevertrouwd. Heeft u als startende horeca ondernemer vragen omtrent de aankoop van uw professionele linnen? Aarzel niet om ons advies in te winnen.

Er zijn verschillende manieren waarop wij ons steentje proberen bij te dragen aan het milieu: warmterecuperatiesysteem, zonnepanelen, biologisch afbreekbaar product voor droogkuis, herbruikbare kledinghoezen in plaats van plastic, automatische dosering voor zepen om met zo weinig mogelijk zeep zo efficiënt mogelijk wassen, … 

Waarvoor kan u bij Extra terecht?

Onze standaard services als wasserij/droogkuis zijn uiteraard het wassen en droog kuisen, strijken, stijven en plooien van katoen en linnen. Maar evengoed het ophalen en terugbrengen van uw wasgoed in een grote verscheidenheid aan andere materialen zoals linnen, zijde en wol.

Onze “Extra” services:

Heeft u rook- en waterschade opgelopen en nood aan een factuur voor de verzekering? Ook dan kan u op Extra rekenen.

Wat kan u allemaal met een gerust gemoed bij Extra achterlaten?

Tafellinnen, beddengoed en badkamerlinnen, alle kledij, gordijnen, tapijten, zetelovertrekken, kussens peluw, lopers,…. ook grote hoeveelheden voor veelverbruikers zoals bijvoorbeeld linnenverhuurders, kostuums, broeken, vesten, rokken, pulls, kleedjes, mantels, regenmantels, petten, dassen, tafeltapijt, (dons)dekens, overgordijnen (zowel enkel als dubbel), zonsverduistering, daim en leder

Wasserij/droogkuis voor Bedrijven en particulieren

We verlenen services als wassen, drogen, strijken en droogkuis aan professionele klanten (grootverbruikers) uit bijvoorbeeld de horeca en rust en verzorgingstehuizen. Ook bieden we was en droogkuis diensten aan bedrijven die onze diensten willen aanbieden voor hun medewerkers, we halen de was op en brengen alles netjes terug bij u op het bedrijf. Naast bedrijven kunnen particulieren ook op onze diensten rekenen.  

Ontdek onze prijzen of contacteer ons voor meer informatie.

Tot binnenkort in Lint!